اگر فرزند شما هم درس عربي را دوست ندارد ولي در بقيه دروسش مشکلي با مطالعه آنها ندارد، راه حل من اينطور شد که دنبال فيلم هاي آموزش عربي و مکالمه عربي رفتم تا ببينم براش چي پيدا مي کنم، معمولا بيشتر آهنگ عربي را دوست دارند تا فيلم آموزشي آن را.

خلاصه هم آهنگ عربي پيدا کردم و هم صوتهاي زيباي خواندن متون عربي که آهنگين بود بدون توجه به اينکه قرآن هست يا حديث هست و يا اينکه شعر هاي روز باشه. هم ازين مدل صداها پيدا کردم و قشنگها رو گلچين کردم که گاهي در ماشين با هم گوش ميدهيم، اين صدا ها را کنار بقيه صدا و موزيک هاي زبان هاي مختلف جاساز کردم که بگم ببين تو عربي هم قشنگي هست فرزندم. البته که واقعا هم هست. بعد بدون هيچ اصراري که بيا و عربي را بخوان و درس عربي را کنار نگذار کم کم عادي شدن روابطش با عربي را ديدم يعني احتياج به صبوري و پيگيري داشت اين مدت بعد کم کم معني همون صداهاي زيبا را در کنار معناي آهنگ هاي ديگر پيدا مي کردم و براي او تعريف ميکردم با ذکر لغات عربي. خالا براي اين ذهن آماده لازم بود يک معلم هم بگيرم که کمکش کنه البته نياز بود يک معلم جوان و اهل تکنولوژي باشه. سايت استاد سلام معمولا ازين معلم ها داره، احساس کنيد اونجا يک دنياي آزاد هست با معلم هاي مهربان براي هر درسي که مي دانم چون خيلي زياد هم کار نمي کنند ولي چند تا شاگرد را خوب در مسير درست هدايت مي کنند. خلاصه که يک معلم خصوصي عربي از اونجا با شرايطي که عرض شد يافتم و صحبت کردم و نهايي شد کلاس آنلاين عربي برگزار شود آنهم در ساعتهايي که قبلش موزيک دلنواز عربي را گوش داده بود و ذهنش هم آزاد بود از درس. من معمولا خيلي فرزند را پر مشغله نمي کنم که وقت کم بياره. حالا با اين معلم و اين آهنگ هايي که دوست داره حتي عربي حرف زدن را دوست داره، قرآن خواندن هم خوشش آمد و نسبت بهش کنجکاو شده، درسته دقيقا معلم مکالمه عربي نبود ولي همين تکلم را هم باهاش پيش ميبره و ديگر اون حس بي علاقگي به اين درس وجود ندارد. يعني با چند حرکت و کمي زمان و صبوري جستجوهاي کوچک و البته کمک زياد معلم خصوصي مشکل حل شد و من برنده شدم به عنوان يک مادر.

معلم خصوصي کردي سوراني در سايت استاد سلام

معلم خصوصي يوگا در سايت استاد سلام

معلم خصوصي زبان ارمني در سايت استاد سلام

معلم خصوصي پيانو در سايت استاد سلام

معلم خصوصي براي کودکان و ابتدايي

معلم خصوصي ابتدايي

سختي پيدا کردن معلم خصوصي عربي خوب يا حضوري يا آنلاين

عربي ,معلم ,پيدا ,آهنگ ,دوست ,معمولا ,پيدا کردم ,آهنگ عربي
مشخصات
آخرین جستجو ها